Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Wayne Rockets
532 Tactiek big b
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Durden speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Wayne Rockets 0:1

15e minuut.
Gawinecki passt de bal in één keer door. Schlageter is nu in balbezit. Schlageter geeft een hoge lob. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Schlageter speelt de bal door. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paszczyszyn krijgt een gele kaart. Monk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villalba kopt de bal weg. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli bokst de bal weg.

17e minuut.
Walton met een snelle inworp. Adams geeft een lange en hoge pass. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Villalba probeert de bal met de borst te controleren. Villalba draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gawinecki probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Utley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utley krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk geeft de bal voor. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tomašák trapt de bal weg van het doel. Gawinecki kopt de bal weg. Schlageter met een sublieme pass. Daar is Silber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Walton met een snelle inworp. Eisenhower is nu in balbezit. Eisenhower met een sublieme pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg.

35e minuut.
Saberhagen passt de bal met de wreef. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn passt de bal in één keer door. Silber rent richting de bal. Silber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Walton rent richting de bal. Walton met een sublieme pass. Vrabie speelt de bal door. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Traeger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 51%, Wayne Rockets 49%.
Megara FC - Wayne Rockets 0:1

46e minuut.
Walton rent richting de bal. Walton passt de bal in één keer door. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gawinecki met de inworp. Saberhagen rent richting de bal. Saberhagen geeft een hoge lob. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Traeger met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Gawinecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawinecki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Monk is nu in balbezit. Monk geeft een lange en hoge pass. Vrabie kopt de bal weg. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Silber stond buitenspel. Pandelescu neemt vlug de vrije trap. Adams kopt de bal weg. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Schlageter heeft problemen om de bal te vangen. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Silber is nu in balbezit. Silber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megara FC - Wayne Rockets 1:1

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camuñas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber onderschept slim de pass. Silber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Short komt het veld opgelopen. Short met een snelle inworp. Schlageter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Traeger. Schlageter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Schlageter kan niet meer verder spelen. Dawson komt het veld opgelopen. Saberhagen komt bij de bal en schiet. Paszczyszyn probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Wayne Rockets 2:1

84e minuut.
Van Sam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saberhagen met een snelle inworp. Dawson is nu in balbezit. Dawson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Durden speelt de bal door. Adams speelt de bal door. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megara FC - Wayne Rockets 2:2

90e minuut.
Carey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walton met een snelle inworp. Adams is nu in balbezit. Adams geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 47%, Wayne Rockets 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megara FC - Wayne Rockets 2:2