Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC Marauders FC
442 Tactiek 3-5-2 Var1
60% Balbezit 40%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 35.9
solid Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen weak


10e minuut.
Pawlica met een sublieme pass. Motzer heeft problemen om de bal te vangen. Milinković met een sublieme pass. Karalus rent richting de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karalus is nu in balbezit. Karalus schiet op doel. Andreazza bokst de bal weg. Andreazza speelt de bal door. Milinković kopt de bal weg. Klungelig pakt Dixon de bal. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş geeft de bal voor. Dixon kan de bal niet met de borst controleren. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus passt de bal in één keer door. De La Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Peña geeft een hoge lob. Gerba krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Slavkovski met een snelle inworp. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft een hoge lob. Karalus krijgt zijn hoofd ertegen. Andreazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Marauders FC 1:0

35e minuut.
De La Peña rent richting de bal. De La Peña passt de bal zonder na te denken. Pawlica is nu in balbezit. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Guzmán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slavkovski geeft een lange en hoge pass. Karalus rent richting de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 40%, Marauders FC 60%.
Universitario FC - Marauders FC 1:0

52e minuut.
Dobbie is nu in balbezit. Dobbie passt de bal met de wreef. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Larue met de inworp. De Page speelt de bal door. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel. Andreazza bokst de bal weg.

68e minuut.
Karalus rent richting de bal. Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus is nu in balbezit. Karalus schiet op doel. Andreazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Marauders FC 2:0

83e minuut.
De La Peña geeft een hoge lob. Daar is Slavkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavkovski speelt de bal door. Gerba is nu in balbezit. Gerba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Merkiewski met een sublieme pass. De La Peña rent richting de bal. De La Peña speelt de bal door. Guglielmone is nu in balbezit. Guglielmone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Marauders FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 37%, Marauders FC 63%.
Universitario FC - Marauders FC 3:0