Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Monstarrs
flat four Tactiek 442 Chula
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Rozan passt de bal met de wreef. Imbrogno is nu in balbezit. Niewczas rent richting de bal. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Niewczas verovert de bal door een tackle van achteren. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe passt de bal in één keer door. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Monstarrs 0:1

16e minuut.
Rozan probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno geeft een lange en hoge pass. Niewczas rent richting de bal. Niewczas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zsebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Niewczas rent richting de bal. Ałtyn is nu in balbezit. Imbrogno rent richting de bal. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 65%, Monstarrs 35%.
Chula Vista United - Monstarrs 0:1

50e minuut.
Faliński heeft problemen om de bal te vangen. Zsebe onderschept slim de pass. Zsebe probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Monstarrs 0:2

67e minuut.
Ardemanni rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Hutai passt de bal zonder na te denken. Vörös rent richting de bal. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Bogdan bokst de bal weg.

71e minuut.
Inworp. İlker komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn begaat een overtreding. Niewczas raakt geblesseerd tijdens het duel. Grover zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niewczas maakt een snoekduik en kopt de bal. Zdebel bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Rycak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grover bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak begaat een overtreding. Rycak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 54%, Monstarrs 46%.
Chula Vista United - Monstarrs 0:2