Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs Chula Vista United
A TEAM UNV 2W Tactiek flat four
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Zsebe passt de bal in één keer door. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno met een sublieme pass. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Piqueras met een sublieme pass. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas rent richting de bal. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Nawoj probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ałtyn met een sublieme pass. Lerch rent richting de bal. Lerch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rozan kopt de bal weg. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka passt de bal in één keer door. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Vörös de bal onder controle te krijgen. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno passt de bal met de wreef. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ałtyn geeft de bal voor. Rozan met een sublieme pass. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Chula Vista United 1:0

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogdan trapt de bal weg. Rozan kopt de bal weg. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Imbrogno verovert de bal door een tackle van achteren. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno onderschept slim de pass. Imbrogno passt de bal in één keer door. Niewczas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grover probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno met een sublieme pass. Niewczas rent richting de bal. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rabello trapt de bal weg van het doel. Łagódka kopt de bal weg. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 40%, Chula Vista United 60%.
Monstarrs - Chula Vista United 1:0

47e minuut.
Großstück geeft de bal voor. Niewczas kopt de bal weg. Faliński rent richting de bal. Imbrogno onderschept slim de pass. Imbrogno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rabello onderschept slim de pass. Niewczas onderschept slim de pass. Ałtyn rent richting de bal. Rozan verovert de bal door een tackle van achteren. Rozan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Chula Vista United 2:0

61e minuut.
Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno passt de bal in één keer door. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rozan heeft problemen om de bal te vangen. Hutai is nu in balbezit. Rozan begaat een overtreding. Rozan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycak met een snelle inworp. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ałtyn geeft een hoge lob. Piqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Piqueras geeft een lange en hoge pass. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Balaguer probeert de bal met de borst te controleren. Mitruś rent richting de bal. Met opzet legt Balaguer zijn tegenspeler op de grond. Balaguer krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Großstück onderschept slim de pass. Daar is Rozan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel. Dilazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 41%, Chula Vista United 59%.
Monstarrs - Chula Vista United 2:0