Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC bootlickers
442 Tactiek 523
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen good


11e minuut.
Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutertre onderschept slim de pass. Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Klein geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ivy onderschept slim de pass. Ivy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goldberg de bal. Goldberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - bootlickers 0:1

37e minuut.
Pinner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skinner rent richting de bal. Skinner geeft een lange en hoge pass. Tyler rent richting de bal. Tyler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Joseph geeft een hoge lob. Dutertre rent richting de bal. Goldberg onderschept slim de pass. Daar is Goldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 53%, bootlickers 47%.
Ankle Breakers FC - bootlickers 0:1

75e minuut.
Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy met een sublieme pass. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Joseph geeft een hoge lob. Pinner kopt de bal weg. Ivy probeert de bal aan de voet te houden. Skinner rent richting de bal. Skinner draait met de bal, schiet en ... Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 67%, bootlickers 33%.
Ankle Breakers FC - bootlickers 0:1