Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers Ankle Breakers FC
Attack Tactiek 442
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 46.4
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz passt de bal zonder na te denken. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Carmichael probeert naar een medespeler te passen. Turtă kan de bal niet met de borst controleren. Turtă speelt de bal door. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel schiet op doel. Dani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De Augustinis onderschept slim de pass. Hilton onderschept slim de pass. Hilton passt de bal in één keer door. Tyler is nu in balbezit. Tyler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Carmichael rent richting de bal. Carmichael passt de bal met de wreef. Amsel is nu in balbezit. Amsel schiet op doel. Dani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Ankle Breakers FC 0:1

19e minuut.
Pinner probeert naar een medespeler te passen. Drabczyk rent richting de bal. Drabczyk passt de bal in één keer door. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klein passt de bal in één keer door. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutertre onderschept slim de pass. Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Murgovan onderschept slim de pass. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Murgovan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turtă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Carmichael springt en kopt de bal. Garfield kopt de bal weg. Hilton probeert de bal aan de voet te houden. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hilton geeft de bal voor. Murgovan kopt de bal weg. Klungelig pakt Dutertre de bal. Tyler is nu in balbezit. Tyler draait met de bal, schiet en ... Anh Đức bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 51%, Ankle Breakers FC 49%.
bootlickers - Ankle Breakers FC 0:1

48e minuut.
De Augustinis is nu in balbezit. Heinz onderschept slim de pass. Heinz passt de bal zonder na te denken. Tyler rent richting de bal. Tyler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Turtă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hilton rent richting de bal. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă geeft een hoge lob. Amsel krijgt zijn hoofd ertegen. Dani bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Świężawski met een snelle inworp. Drabczyk rent richting de bal. Drabczyk geeft een hoge lob. Amsel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hilton onderschept slim de pass. Hilton passt de bal in één keer door. Heinz is nu in balbezit. Heinz draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert de bal aan de voet te houden. Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Turtă passt de bal in één keer door. Crittenden speelt de bal door. Tyler rent richting de bal. Tyler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 39%, Ankle Breakers FC 61%.
bootlickers - Ankle Breakers FC 0:1