Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 nvd123s FC
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 17.6
formidable Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mulík rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nunez. Mulík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morgenrot met een snel genomen vrije trap. Şipoş krijgt zijn hoofd ertegen. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 1:0

6e minuut.
McCormick geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melis met een snelle inworp. Klungelig pakt Almarsson de bal. Almarsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
McCormick geeft een hoge lob. Mulík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noonan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajdak geeft een lange en hoge pass. Şipoş kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Sajdak met een snelle inworp. Campolo rent richting de bal. Campolo geeft de bal voor. Coyette maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 2:0

14e minuut.
Morgenrot passt de bal in één keer door. Almarsson rent richting de bal. Almarsson geeft een hoge lob. Şipoş rent richting de bal. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mulík kopt de bal weg. Coyette is nu in balbezit. Coyette passt de bal met de wreef. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 3:0

17e minuut.
Coyette onderschept slim de pass. Mulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette is nu in balbezit. Coyette schiet op doel. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 4:0

20e minuut.
Melis geeft een hoge lob. Şipoş kopt de bal weg. Klungelig pakt Mulík de bal. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 5:0

23e minuut.
Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarsson passt de bal zonder na te denken. Mulík is nu in balbezit. Mulík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Morgenrot verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenrot met een sublieme pass. Coyette is nu in balbezit. Coyette schiet op doel. Blake probeert de bal aan de voet te houden. Vanney bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 6:0

38e minuut.
Vanney met een sublieme pass. Sajdak rent richting de bal. Sajdak geeft de bal voor. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Izzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot passt de bal met de wreef. Şipoş heeft problemen om de bal te vangen. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Coyette rent richting de bal. Coyette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 7:0

43e minuut.
Bolton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şipoş rent richting de bal. Şipoş draait met de bal, schiet en ... Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Melis kopt de bal weg. Şipoş heeft problemen om de bal te vangen. Şipoş passt de bal met de wreef. Coyette rent richting de bal. Coyette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 20%, nvd123s FC 80%.
FC FCSB1985 - nvd123s FC 8:0

48e minuut.
Jay bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis onderschept slim de pass. Melis geeft de bal voor. Şipoş rent richting de bal. Şipoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 9:0

53e minuut.
Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon begaat een overtreding. Morgenrot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morgenrot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Blake de bal. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Almarsson geeft een hoge lob. Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 10:0

57e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Daar is Morgenrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgenrot probeert naar een medespeler te passen. Almarsson geeft een lange en hoge pass. Şipoş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 11:0

59e minuut.
Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand met een sublieme pass. Mulík is nu in balbezit. Coyette is nu in balbezit. Coyette schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo passt de bal met de wreef. Almarsson probeert naar een medespeler te passen. Coyette rent richting de bal. Coyette draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şipoş rent richting de bal. Şipoş draait met de bal, schiet en ... Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 12:0

64e minuut.
Gordon speelt de bal door. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş onderschept slim de pass. Mulík is nu in balbezit. Mulík passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sajdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajdak geeft de bal voor. Coyette is nu in balbezit. Coyette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 13:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melis met een snelle inworp. Almarsson geeft een lange en hoge pass. Mulík krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Şipoş de bal onder controle te krijgen. Paal! Vanney probeert naar een medespeler te passen. Mulík kopt de bal weg. Coyette is nu in balbezit. Coyette draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Şipoş de bal. Şipoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 14:0

86e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot met een sublieme pass. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Morgenrot speelt de bal door. Sajdak is nu in balbezit. Sajdak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coyette de bal. Coyette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 15:0

90e minuut.
Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş passt de bal zonder na te denken. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - nvd123s FC 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 11%, nvd123s FC 89%.
FC FCSB1985 - nvd123s FC 16:0