Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC FC FCSB1985
Normal Tactiek atac
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo is nu in balbezit. Borgo passt de bal zonder na te denken. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:1

5e minuut.
Borgo heeft problemen om de bal te vangen. Izzo rent richting de bal. Izzo passt de bal zonder na te denken. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Łopatka kopt de bal weg. Grün kan de bal niet met de borst controleren. Grün passt de bal in één keer door. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:2

9e minuut.
Daar is Borgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzo is nu in balbezit. Borgo verovert de bal door een tackle van achteren. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Guercini probeert naar een medespeler te passen. Borgo is nu in balbezit. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Nunez de bal onder controle te krijgen. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini is nu in balbezit. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Grün speelt de bal door. Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal in één keer door. Daar is Borgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:3

15e minuut.
Guercini is nu in balbezit. Grün is nu in balbezit. Grün passt de bal zonder na te denken. Śniadecki probeert de bal met de borst te controleren. Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Vanney bokst de bal weg. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:4

17e minuut.
Łopatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatka passt de bal in één keer door. Borgo is nu in balbezit. Borgo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:5

20e minuut.
Pássaro is nu in balbezit. Pássaro geeft een hoge lob. Grün is nu in balbezit. Grün draait met de bal, schiet en ... Castanza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:6

23e minuut.
Vanney speelt de bal door. Guercini rent richting de bal. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Borgo is nu in balbezit. Borgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:7

28e minuut.
Łopatka geeft een lange en hoge pass. Borgo kopt de bal weg. Castanza controleert de bal met de borst. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:8

29e minuut.
Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka onderschept slim de pass. Łopatka probeert naar een medespeler te passen. Borgo rent richting de bal. Borgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:9

31e minuut.
Zink probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miraut de bal. Miraut speelt de bal door. Borgo rent richting de bal. Borgo draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro onderschept slim de pass. Pássaro met een sublieme pass. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:10

34e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal met de wreef. Nunez is nu in balbezit. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:11

39e minuut.
Brand geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łopatka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grün is nu in balbezit. Grün geeft de bal voor. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:12

40e minuut.
Guercini probeert naar een medespeler te passen. McCormick speelt de bal door. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:13

41e minuut.
Gordon probeert naar een medespeler te passen. Caray heeft problemen om de bal te vangen. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Śniadecki passt de bal in één keer door. Grün rent richting de bal. Grün passt de bal zonder na te denken. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 85%, FC FCSB1985 15%.
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:14

46e minuut.
Caray onderschept slim de pass. Śniadecki onderschept slim de pass. Śniadecki speelt de bal door. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Brand is nu in balbezit. Brand geeft een lange en hoge pass. Zink rent richting de bal. Zink geeft de bal voor. Borgo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vanney met een harde bal richting middenveld. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka passt de bal met de wreef. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgo is nu in balbezit. Borgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:15

50e minuut.
Pássaro speelt de bal door. Śniadecki speelt de bal door. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo rent richting de bal. Borgo schiet op doel. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:16

56e minuut.
Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:17

58e minuut.
Łopatka met een snelle inworp. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal met de wreef. Guercini geeft de bal voor. Borgo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:18

60e minuut.
Śniadecki speelt de bal door. Guercini controleert de bal met de borst. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Borgo is nu in balbezit. Borgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Łopatka speelt de bal door. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercini met een sublieme pass. Borgo rent richting de bal. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:19

63e minuut.
Pássaro speelt de bal door. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borgo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:20

64e minuut.
Gordon met een sublieme pass. Daar is Caray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:21

67e minuut.
Zink speelt de bal door. Guercini met een sublieme pass. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo draait met de bal, schiet en ... Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:22

68e minuut.
Izzo rent richting de bal. Borgo verovert de bal door een tackle van achteren. Grün is nu in balbezit. Borgo is nu in balbezit. Borgo schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:23

72e minuut.
Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki geeft de bal voor. Borgo is nu in balbezit. Borgo draait met de bal, schiet en ... Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vanney trapt de bal weg van het doel. Guercini met een sublieme pass. Grün heeft problemen om de bal te vangen. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:24

78e minuut.
Yaseen rent richting de bal. Yaseen geeft de bal voor. Borgo kopt de bal weg. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün draait met de bal, schiet en ... Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:25

80e minuut.
Pássaro passt de bal in één keer door. Grün rent richting de bal. Grün passt de bal met de wreef. Borgo rent richting de bal. Borgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:26

83e minuut.
Guercini probeert naar een medespeler te passen. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut geeft de bal voor. Klungelig pakt Borgo de bal. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Grün passt de bal in één keer door. Klungelig pakt McCormick de bal. Borgo is nu in balbezit. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Borgo is nu in balbezit. Borgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:27

88e minuut.
Guercini is nu in balbezit. Izzo rent richting de bal. Guercini verovert de bal door een tackle van achteren. Guercini geeft een lange en hoge pass. Borgo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zink onderschept slim de pass. Zink geeft een lange en hoge pass. Grün kopt de bal weg. Borgo rent richting de bal. Borgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:28

90e minuut.
Brand met een sublieme pass. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo met een sublieme pass. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 89%, FC FCSB1985 11%.
nvd123s FC - FC FCSB1985 0:28