Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets Team Cape Coral
big b Tactiek 1 Attack
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Walton geeft een hoge lob. Villalba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugalde. Ugalde krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Utley onderschept slim de pass. Utley passt de bal met de wreef. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Megyeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 1:0

5e minuut.
Vrabie onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarantowicz. Vrabie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monk met een snel genomen vrije trap. Villalba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 2:0

6e minuut.
Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai geeft de bal voor. Van Sam probeert de bal met de borst te controleren. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sutter probeert naar een medespeler te passen. Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal in één keer door. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel. Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Marčetić speelt de bal door. Qasımoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Utley de bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal met de wreef. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 3:0

42e minuut.
Traeger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 55%, Team Cape Coral 45%.
Wayne Rockets - Team Cape Coral 3:0

47e minuut.
Tarantowicz onderschept slim de pass. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Manolou speelt de bal door. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 3:1

49e minuut.
Tarantowicz met een sublieme pass. Hobai probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński rent richting de bal. Sutter rent richting de bal. Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Vrabie rent richting de bal. Vrabie geeft de bal voor. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 4:1

54e minuut.
Daar is Kuczen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams rent richting de bal. Ugalde onderschept slim de pass. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 5:1

56e minuut.
Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Traeger verovert de bal door een tackle van achteren. Molano verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 6:1

57e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Marčetić geeft een hoge lob. Traeger probeert naar een medespeler te passen. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Monk geeft een hoge lob. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu geeft de bal voor. Manolou rent richting de bal. Manolou schiet op doel. Tomašák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 6:2

85e minuut.
Adams rent richting de bal. Villalba rent richting de bal. Ugalde begaat een overtreding. Villalba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Monk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 50%, Team Cape Coral 50%.
Wayne Rockets - Team Cape Coral 6:2