Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral Wayne Rockets
1 Attack Tactiek big b
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Kuczen geeft een hoge lob. Utley is nu in balbezit. Utley geeft de bal voor. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Villalba rent richting de bal. Adams rent richting de bal. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Wayne Rockets 0:1

25e minuut.
Hobai heeft problemen om de bal te vangen. Hobai passt de bal in één keer door. Leonino met een sublieme pass. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Eisenhower is nu in balbezit. Eisenhower geeft een hoge lob. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. Megyeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 50%, Wayne Rockets 50%.
Team Cape Coral - Wayne Rockets 0:1

49e minuut.
Sutter rent richting de bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter rent richting de bal. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Molano rent richting de bal. Molano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walton met een snelle inworp. Adams geeft de bal voor. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molano rent richting de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Traeger geeft de bal voor. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie geeft een hoge lob. Ugalde kan de bal niet met de borst controleren. Villalba is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Walton neemt de hoekschop. Villalba krijgt zijn hoofd ertegen. Megyeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

87e minuut.
Walton geeft de bal voor. Marčetić kopt de bal weg. Traeger met een sublieme pass. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. Megyeri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 55%, Wayne Rockets 45%.
Team Cape Coral - Wayne Rockets 0:1