Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC USA Fighters
532 Tactiek 442cl
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Jasnić met een snelle inworp. Choiński is nu in balbezit. Choiński passt de bal in één keer door. Jasnić geeft een hoge lob. de la Flor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Choiński kopt de bal weg. de la Flor is nu in balbezit. Pikulec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Flor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Flor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:1

4e minuut.
Choiński speelt de bal door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor passt de bal zonder na te denken. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal in één keer door. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft een lange en hoge pass. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jasnić passt de bal in één keer door. Choiński is nu in balbezit. Choiński passt de bal in één keer door. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Profiş is nu in balbezit. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:2

22e minuut.
Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor kopt de bal weg. Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardenghi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. Ardenghi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Profiş. Ardenghi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Choiński komt bij de bal en schiet. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:3

27e minuut.
Pikulec geeft de bal voor. Lucas kopt de bal weg. Daar is Gawinecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal met de wreef. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:4

34e minuut.
Choiński speelt de bal door. Ardenghi rent richting de bal. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:5

38e minuut.
Jasnić geeft een lange en hoge pass. Ardenghi kopt de bal weg. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura met een sublieme pass. İlkateş speelt de bal door. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 70%, USA Fighters 30%.
Megara FC - USA Fighters 0:6

50e minuut.
Choiński rent richting de bal. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Profiş is nu in balbezit. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:7

58e minuut.
Ventura onderschept slim de pass. Ventura geeft de bal voor. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:8

60e minuut.
Talpăiute rent richting de bal. İlkateş verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş met een sublieme pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Choiński geeft een lange en hoge pass. Branan rent richting de bal. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:9

72e minuut.
Gawinecki onderschept slim de pass. Gawinecki passt de bal zonder na te denken. Choiński probeert naar een medespeler te passen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jasnić kopt de bal weg. Klungelig pakt Choiński de bal. Choiński passt de bal met de wreef. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jasnić zal de hoekschop nemen. Ardenghi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:10

77e minuut.
Callegari rent richting de bal. Callegari geeft een lange en hoge pass. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lucas geeft de bal voor. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:11

84e minuut.
de la Flor rent richting de bal. de la Flor met een sublieme pass. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - USA Fighters 0:12

86e minuut.
Pikulec is nu in balbezit. İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş met een sublieme pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İsgəndərli speelt de bal door. Choiński is nu in balbezit. Silber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silber krijgt een gele kaart. Choiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Choiński met een snel genomen vrije trap. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel. İsgəndərli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 80%, USA Fighters 20%.
Megara FC - USA Fighters 0:12