Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs Marauders FC
A TEAM Unv Tactiek 3-5-2 Var1
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


19e minuut.
Singh passt de bal met de wreef. Motzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zsebe krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Motzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Motzer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tulus kopt de bal weg. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 0:1

25e minuut.
Szemoński probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno rent richting de bal. Đình Văn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Imbrogno raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Niewczas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monstarrs - Marauders FC 1:1

37e minuut.
Motzer probeert naar een medespeler te passen. De Page bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page passt de bal zonder na te denken. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Đình Văn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Văn geeft de bal voor. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Marauders FC 1:2

43e minuut.
De Page is nu in balbezit. Niewczas is nu in balbezit. Holmedal rent richting de bal. Niewczas onderschept slim de pass. Niewczas schiet op doel. Andreazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 58%, Marauders FC 42%.
Monstarrs - Marauders FC 1:2

50e minuut.
Inworp. Motzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Page rent richting de bal. De Page geeft de bal voor. Joneѕ krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De Page controleert de bal met de borst. Singh geeft een hoge lob. Pawlica kopt de bal weg. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De Page met een sublieme pass. Zsebe speelt de bal door. Grover speelt de bal door. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ passt de bal zonder na te denken. Singh speelt de bal door. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Szemoński rent richting de bal. Szemoński passt de bal in één keer door. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas rent richting de bal. Niewczas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Szemoński verovert de bal door een tackle van achteren. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński onderschept slim de pass. Szemoński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 49%, Marauders FC 51%.
Monstarrs - Marauders FC 1:2