Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Monstarrs
3-5-2 Var1 Tactiek A TEAM UNV 2W
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szulgo niet meer kan verder spelen. Bogdan komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Przystał rent richting de bal. Przystał geeft de bal voor. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grover de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tylikowski kopt de bal weg. Maryška probeert de bal aan de voet te houden. Łagódka met een sublieme pass. Niewczas rent richting de bal. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Mierzeja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De Page passt de bal in één keer door. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton passt de bal zonder na te denken. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Maryška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maryška speelt de bal door. Balaguer is nu in balbezit. Hamilton onderschept slim de pass. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Mierzeja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 0:1

26e minuut.
Imbrogno met een sublieme pass. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka passt de bal zonder na te denken. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... Mierzeja bokst de bal weg.

32e minuut.
Doeltrap. Mierzeja met een harde bal richting middenveld. Đình Văn kopt de bal weg. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus draait met de bal, schiet en ... Bogdan bokst de bal weg.

37e minuut.
Zsebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Maryška is nu in balbezit. Imbrogno verovert de bal door een tackle van achteren. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Imbrogno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przystał. Imbrogno raakt geblesseerd tijdens het duel. Grover met een snel genomen vrije trap. Imbrogno springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 51%, Monstarrs 49%.
Marauders FC - Monstarrs 0:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiciński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz González komt het veld opgelopen. Goossens komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Imbrogno stond buitenspel. Holmedal neemt vlug de vrije trap. Díaz González heeft problemen om de bal te vangen. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel. Bogdan bokst de bal weg. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Holmedal is nu in balbezit. Holmedal geeft een lange en hoge pass. Goossens kopt de bal weg. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grover rent richting de bal. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus schiet op doel. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

88e minuut.
Tylikowski geeft een hoge lob. Đình Văn kopt de bal weg. Hamilton geeft een lange en hoge pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ... Bogdan bokst de bal weg. Goossens rent richting de bal. Goossens geeft de bal voor. Zsebe kopt de bal weg. Kiciński rent richting de bal. Kiciński schiet op doel. Mierzeja bokst de bal weg.

90e minuut.
Rozan kan de bal niet met de borst controleren. Rozan met een sublieme pass. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 44%, Monstarrs 56%.
Marauders FC - Monstarrs 0:1