Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Universitario FC
flat four Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 48
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Slavkovski passt de bal zonder na te denken. Gerba rent richting de bal. Ałtyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gerba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guglielmone neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Slavkovski passt de bal in één keer door. Gerba rent richting de bal. Gerba passt de bal in één keer door. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel. Zdebel bokst de bal weg.

6e minuut.
Klungelig pakt Merkiewski de bal. Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merkiewski. Rycak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rycak kan niet meer verder spelen. Górniak komt het veld opgelopen.

13e minuut.
De La Peña geeft een hoge lob. Ałtyn met een sublieme pass. Faliński rent richting de bal. Gerba onderschept slim de pass. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Guglielmone passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gerba de bal. Gerba probeert naar een medespeler te passen. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lerch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerch met een sublieme pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Kecker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Universitario FC 1:0

23e minuut.
Merkiewski geeft een hoge lob. Trujillo kopt de bal weg. Merkiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Guglielmone rent richting de bal. Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Richards de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zdebel met een sublieme pass. Hutai kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolchiş de bal. Vörös onderschept slim de pass. Vörös draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hutai. Merkiewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Guglielmone is nu in balbezit. Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Karalus is nu in balbezit. Karalus schiet op doel. Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lerch met een sublieme pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai passt de bal met de wreef. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hutai rent richting de bal. Vörös is nu in balbezit. Milinković rent richting de bal. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 58%, Universitario FC 42%.
Chula Vista United - Universitario FC 1:0

47e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Mitruś rent richting de bal. Mitruś passt de bal met de wreef. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn begaat een overtreding. Gerba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slavkovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gerba is nu in balbezit. Gerba schiet op doel. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chula Vista United - Universitario FC 1:1

62e minuut.
Faliński passt de bal in één keer door. Hutai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmán. Guzmán krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Górniak speelt de bal door. Mitruś rent richting de bal. Mitruś geeft de bal voor. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gerba is nu in balbezit. Gerba speelt de bal door. Karalus rent richting de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ... Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Universitario FC 1:2

81e minuut.
Lerch onderschept slim de pass. Lerch passt de bal in één keer door. Mitruś rent richting de bal. Vörös is nu in balbezit. Vörös draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Rabello komt het veld opgelopen. Dardano komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Guard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lerch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutai rent richting de bal. Hutai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 41%, Universitario FC 59%.
Chula Vista United - Universitario FC 1:2