Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC bootlickers
Normal Tactiek 523
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Buckner onderschept slim de pass. Buckner speelt de bal door. Pierce is nu in balbezit. Pierce geeft de bal voor. McGrath krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton rent richting de bal. Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly geeft een lange en hoge pass. McGrath krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - bootlickers 0:1

15e minuut.
McGrath rent richting de bal. McGrath passt de bal zonder na te denken. Thompson is nu in balbezit. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Blake probeert de bal aan de voet te houden. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pierce is nu in balbezit. Pierce geeft de bal voor. McGrath rent richting de bal. McGrath schiet op doel. Castanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pierce zal de hoekschop nemen. McGrath maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - bootlickers 0:2

27e minuut.
Ward met een sublieme pass. Castanza rent richting de bal. McGrath onderschept slim de pass. McGrath haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Seikaly de bal. Seikaly passt de bal in één keer door. Thompson is nu in balbezit. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Blake probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - bootlickers 0:3

34e minuut.
McGrath is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thompson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McGrath legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Buckner passt de bal met de wreef. Vanney speelt de bal door. Buckner kopt de bal weg. McGrath rent richting de bal. McGrath draait met de bal, schiet en ... Vanney bokst de bal weg. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - bootlickers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 71%, bootlickers 29%.
nvd123s FC - bootlickers 0:4

53e minuut.
Hilton is nu in balbezit. Hilton geeft een hoge lob. McGrath kopt de bal weg. Ward rent richting de bal. Ward schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - bootlickers 0:5

58e minuut.
Buckner verovert de bal door een tackle van achteren. Buckner geeft een lange en hoge pass. McGrath is nu in balbezit. McGrath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - bootlickers 0:6

61e minuut.
Pierce geeft een hoge lob. Blake kopt de bal weg. Ward heeft problemen om de bal te vangen. McGrath is nu in balbezit. McGrath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - bootlickers 0:7

64e minuut.
Daar is Seikaly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seikaly geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blake de bal. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Buckner probeert naar een medespeler te passen. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath verovert de bal door een tackle van achteren. McGrath draait met de bal, schiet en ... Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - bootlickers 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 66%, bootlickers 34%.
nvd123s FC - bootlickers 0:8