Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers nvd123s FC
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Beasley passt de bal in één keer door. Nunez is nu in balbezit. Goldberg maakt een afschuwelijke overtreding. Goldberg krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pierce met een sublieme pass. Ivy is nu in balbezit. Ivy passt de bal in één keer door. Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hamilton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buckner komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Pierce kopt de bal weg. Ivy heeft problemen om de bal te vangen. Ivy met een sublieme pass. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 1:0

14e minuut.
Pierce met een sublieme pass. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley passt de bal zonder na te denken. Buckner is nu in balbezit. Buckner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Vanney trapt de bal weg. Pierce kopt de bal weg. Daar is Buckner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buckner schiet op doel. Vanney bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 2:0

18e minuut.
Pinner speelt de bal door. Klungelig pakt Buckner de bal. Beasley rent richting de bal. Buckner is nu in balbezit. Buckner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dombrowski is nu in balbezit. Dombrowski probeert naar een medespeler te passen. Beasley probeert naar een medespeler te passen. Pierce rent richting de bal. Pierce geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ivy onderschept slim de pass. Ivy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blake de bal. Buckner is nu in balbezit. Buckner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ivy is nu in balbezit. Ivy geeft een hoge lob. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner schiet op doel. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 3:0

37e minuut.
Ivy speelt de bal door. Klungelig pakt Buckner de bal. Buckner passt de bal zonder na te denken. Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy haalt uit met een fantastische trap. Vanney bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pierce kopt de bal weg. Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzo met een sublieme pass. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 4:0

40e minuut.
Beasley speelt de bal door. Buckner rent richting de bal. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner verovert de bal door een tackle van achteren. Buckner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 5:0

41e minuut.
Buckner is nu in balbezit. Buckner passt de bal in één keer door. Daar is Ivy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivy geeft een lange en hoge pass. Goldberg is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goldberg zal de hoekschop nemen. Vanney bokst de bal weg. Buckner krijgt zijn hoofd ertegen. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Castanza heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pinner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Izzo kopt de bal weg. Dombrowski rent richting de bal. Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy geeft een hoge lob. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 12%, nvd123s FC 88%.
bootlickers - nvd123s FC 5:0

50e minuut.
Pinner kopt de bal weg. Goldberg rent richting de bal. Goldberg passt de bal met de wreef. Ivy rent richting de bal. Ivy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 6:0

52e minuut.
Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner passt de bal zonder na te denken. Buckner is nu in balbezit. Buckner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 7:0

55e minuut.
Pierce rent richting de bal. Pierce geeft een hoge lob. Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buckner rent richting de bal. Buckner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 8:0

58e minuut.
Buckner passt de bal in één keer door. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg passt de bal met de wreef. Buckner rent richting de bal. Buckner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Goldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beasley geeft een hoge lob. Buckner kopt de bal weg. Ivy is nu in balbezit. Ivy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pierce onderschept slim de pass. Pierce speelt de bal door. Buckner rent richting de bal. Buckner schiet op doel. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 9:0

66e minuut.
Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton geeft een lange en hoge pass. Buckner is nu in balbezit. Buckner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 10:0

68e minuut.
Brand is nu in balbezit. Beasley is nu in balbezit. Beasley passt de bal in één keer door. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner haalt uit met een fantastische trap. Vanney bokst de bal weg.

70e minuut.
Ivy rent richting de bal. Ivy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pierce de bal. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 11:0

73e minuut.
Ivy kopt de bal weg. Castanza heeft problemen om de bal te vangen. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 12:0

74e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner draait met de bal, schiet en ... Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Blake kopt de bal weg. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg geeft een lange en hoge pass. Buckner is nu in balbezit. Buckner haalt uit met een fantastische trap. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - nvd123s FC 13:0

83e minuut.
Izzo geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gordon stond buitenspel. Beasley neemt vlug de vrije trap. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Goldberg geeft de bal voor. Noonan heeft problemen om de bal te vangen. Beasley rent richting de bal. Beasley geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Beasley probeert naar een medespeler te passen. Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy passt de bal zonder na te denken. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 11%, nvd123s FC 89%.
bootlickers - nvd123s FC 13:0