Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 Ankle Breakers FC
541 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Zink met een sublieme pass. Morgenrot met een sublieme pass. Daar is Coyette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyette schiet op doel. De Augustinis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Peláez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campolo met de inworp. Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot verovert de bal door een tackle van achteren. Coyette rent richting de bal. Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Morgenrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutertre is nu in balbezit. Morgenrot verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenrot geeft een hoge lob. Coyette krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Campolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świężawski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şipoş. Şipoş krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dutertre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melis de bal. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael geeft een lange en hoge pass. Amsel krijgt zijn hoofd ertegen. Leclère verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Drabczyk is nu in balbezit. Drabczyk passt de bal met de wreef. Świężawski rent richting de bal. Morgenrot verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenrot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dutertre is nu in balbezit. Morgenrot onderschept slim de pass. Morgenrot passt de bal zonder na te denken. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette draait met de bal, schiet en ... Anh Đức bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Strungăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgenrot geeft een hoge lob. Coyette maakt een snoekduik en kopt de bal. Anh Đức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Ankle Breakers FC 1:0

42e minuut.
Zink is nu in balbezit. Zink passt de bal met de wreef. Páez rent richting de bal. Amsel verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel draait met de bal, schiet en ... Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 30%, Ankle Breakers FC 70%.
FC FCSB1985 - Ankle Breakers FC 1:0

50e minuut.
Dutertre verovert de bal door een tackle van achteren. Dutertre geeft een lange en hoge pass. Drabczyk rent richting de bal. Drabczyk geeft een hoge lob. Amsel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Morgenrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgenrot geeft een lange en hoge pass. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Dutertre verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş passt de bal met de wreef. Coyette rent richting de bal. Coyette draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dutertre passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campolo met de inworp. Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Peláez geeft de bal voor. Morgenrot heeft problemen om de bal te vangen. Dutertre is nu in balbezit. Zink onderschept slim de pass. Zink schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dutertre bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenrot geeft een lange en hoge pass. Coyette maakt een snoekduik en kopt de bal. Anh Đức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Ankle Breakers FC 2:0

81e minuut.
Melis is nu in balbezit. Melis geeft de bal voor. Morgenrot is nu in balbezit. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dutertre is nu in balbezit. Zink verovert de bal door een tackle van achteren. Zink met een sublieme pass. Morgenrot is nu in balbezit. Morgenrot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 30%, Ankle Breakers FC 70%.
FC FCSB1985 - Ankle Breakers FC 2:0