Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC FC FCSB1985
442 Tactiek atac
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 53
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen goed


13e minuut.
Grün is nu in balbezit. Murgovan verovert de bal door een tackle van achteren. Guercini onderschept slim de pass. Guercini geeft een hoge lob. Borgo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pássaro probeert naar een medespeler te passen. Borgo rent richting de bal. De Augustinis is nu in balbezit. Borgo onderschept slim de pass. Borgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Peláez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pássaro met een snelle inworp. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Śniadecki met een sublieme pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal zonder na te denken. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo draait met de bal, schiet en ... Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Borgo onderschept slim de pass. Borgo passt de bal in één keer door. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Pássaro met een sublieme pass. Łopatka probeert naar een medespeler te passen. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Miraut is nu in balbezit. Miraut geeft de bal voor. Borgo kan de bal niet met de borst controleren. Borgo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - FC FCSB1985 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 60%, FC FCSB1985 40%.
Ankle Breakers FC - FC FCSB1985 0:1

50e minuut.
Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Drabczyk is nu in balbezit. Miraut begaat een overtreding. Drabczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świężawski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amsel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ankle Breakers FC - FC FCSB1985 1:1

54e minuut.
Zink verovert de bal door een tackle van achteren. Zink geeft een lange en hoge pass. Daar is Borgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün is nu in balbezit. Grün draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Śniadecki geeft een hoge lob. Daar is De Augustinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgo rent richting de bal. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - FC FCSB1985 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 56%, FC FCSB1985 44%.
Ankle Breakers FC - FC FCSB1985 1:2