Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-01 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33474
USA Fighters Wayne Rockets
442cl Tactiek big b
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 45.3
outstanding Schieten very good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor is nu in balbezit. Pandelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Flor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Flor legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 1:0

5e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft een hoge lob. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomašák met een harde bal richting middenveld. Lucas kopt de bal weg. de la Flor heeft problemen om de bal te vangen. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucas met de inworp. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft de bal voor. Ardenghi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 2:0

10e minuut.
Inworp. Jasnić met de inworp. Ardenghi is nu in balbezit. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Tomašák bokst de bal weg.

12e minuut.
Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński met een sublieme pass. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Adams rent richting de bal. Lucas onderschept slim de pass. Lucas geeft een lange en hoge pass. de la Flor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 3:0

16e minuut.
Villalba rent richting de bal. de la Flor rent richting de bal. de la Flor speelt de bal door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
İlkateş met een sublieme pass. Lucas rent richting de bal. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 4:0

29e minuut.
Inworp. Jasnić met een snelle inworp. Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft een lange en hoge pass. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas passt de bal met de wreef. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Tomašák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 5:0

40e minuut.
Klungelig pakt Pandelescu de bal. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor heeft problemen om de bal te vangen. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 6:0

41e minuut.
Traeger komt het veld opgelopen.

42e minuut.
de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor speelt de bal door. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft de bal voor. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
de la Flor rent richting de bal. Durden met een sublieme pass. de la Flor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 24%, Wayne Rockets 76%.
USA Fighters - Wayne Rockets 6:0

50e minuut.
Choiński kopt de bal weg. Ardenghi speelt de bal door. Jasnić geeft een hoge lob. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Van Sam de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 7:0

52e minuut.
Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor rent richting de bal. de la Flor passt de bal met de wreef. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 8:0

55e minuut.
Durden met een sublieme pass. Daar is Traeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traeger geeft een hoge lob. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
İlkateş rent richting de bal. İlkateş speelt de bal door. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Monk kopt de bal weg. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas probeert naar een medespeler te passen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 9:0

66e minuut.
Ardenghi passt de bal zonder na te denken. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Monk heeft problemen om de bal te vangen. Jasnić rent richting de bal. Jasnić passt de bal zonder na te denken. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkateş met een snelle inworp. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een hoge lob. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
de la Flor passt de bal zonder na te denken. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Vrabie geeft een hoge lob. İlkateş kopt de bal weg. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vrabie rent richting de bal. Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Jasnić passt de bal zonder na te denken. Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş geeft een hoge lob. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ventura geeft een hoge lob. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Wayne Rockets 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 36%, Wayne Rockets 64%.
USA Fighters - Wayne Rockets 10:0