Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets USA Fighters
big b Tactiek 442cl
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Klungelig pakt Adams de bal. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams rent richting de bal. Adams draait met de bal, schiet en ... Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
İlkateş passt de bal in één keer door. Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal met de wreef. Paliński rent richting de bal. Paliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliński rent richting de bal. Paliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lucas zijn tegenspeler op de grond. Villalba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een hoge lob. Kreis bokst de bal weg.

13e minuut.
Choiński passt de bal in één keer door. Monk is nu in balbezit. Paliński onderschept slim de pass. Paliński schiet op doel. Tomašák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
İlkateş met een snelle inworp. Adams rent richting de bal. Lucas onderschept slim de pass. Lucas geeft een lange en hoge pass. Ardenghi springt en kopt de bal. Tomašák bokst de bal weg.

26e minuut.
Durden rent richting de bal. Callegari onderschept slim de pass. Callegari passt de bal in één keer door. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Paliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi passt de bal met de wreef. Paliński rent richting de bal. Paliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - USA Fighters 0:1

32e minuut.
Utley passt de bal in één keer door. Durden met een sublieme pass. Utley is nu in balbezit. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lucas passt de bal in één keer door. Utley heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam is nu in balbezit. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Tomašák bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Callegari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucas speelt de bal door. Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş geeft een hoge lob. Ardenghi springt en kopt de bal. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Lucas met een sublieme pass. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - USA Fighters 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 68%, USA Fighters 32%.
Wayne Rockets - USA Fighters 0:2

47e minuut.
Pandelescu met een sublieme pass. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas speelt de bal door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ardenghi heeft problemen om de bal te vangen. Ardenghi kopt de bal weg. İlkateş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İlkateş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - USA Fighters 0:3

52e minuut.
Durden kopt de bal weg. Traeger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojżysz. Mojżysz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - USA Fighters 0:4

71e minuut.
Traeger geeft een lange en hoge pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal in één keer door. Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş geeft de bal voor. Tomašák bokst de bal weg. Paliński rent richting de bal. Paliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - USA Fighters 0:5

73e minuut.
Paliński controleert de bal met de borst. Paliński geeft een hoge lob. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Tomašák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - USA Fighters 0:6

75e minuut.
Monk rent richting de bal. Monk geeft een hoge lob. Traeger probeert naar een medespeler te passen. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Paliński rent richting de bal. Paliński passt de bal zonder na te denken. Pandelescu is nu in balbezit. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 69%, USA Fighters 31%.
Wayne Rockets - USA Fighters 0:6