Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Team Cape Coral
532 Tactiek 1 Attack
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 44.8
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Silber rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saberhagen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silber kopt de bal weg. Megyeri bokst de bal weg.

11e minuut.
Gawinecki geeft de bal voor. Ugalde heeft problemen om de bal te vangen. Molano is nu in balbezit. Paszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tarantowicz met een sublieme pass. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter passt de bal met de wreef. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camuñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camuñas geeft een lange en hoge pass. Saberhagen geeft een hoge lob. Megyeri bokst de bal weg.

40e minuut.
Qasımoğlu is nu in balbezit. Schlageter onderschept slim de pass. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn schiet op doel. Megyeri bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Hobai is nu in balbezit. Hobai speelt de bal door. Sutter probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 38%, Team Cape Coral 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megara FC - Team Cape Coral 0:0

52e minuut.
Tarantowicz passt de bal met de wreef. Hobai is nu in balbezit. Qasımoğlu speelt de bal door. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Team Cape Coral 1:0

65e minuut.
Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter rent richting de bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megara FC - Team Cape Coral 1:1

84e minuut.
Silber rent richting de bal. Paszczyszyn is nu in balbezit. Met opzet legt Tarantowicz zijn tegenspeler op de grond. Tarantowicz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hobai met de inworp. Sutter is nu in balbezit. Gawinecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gawinecki krijgt een gele kaart. Sutter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Głąbiński neemt zijn aanloop. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Team Cape Coral 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 47%, Team Cape Coral 53%.
Megara FC - Team Cape Coral 1:2