Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC Monstarrs
442 Tactiek A TEAM Unv
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 43
very good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski passt de bal met de wreef. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bolchiş geeft de bal voor. Díaz González heeft problemen om de bal te vangen. Gerba rent richting de bal. Gerba schiet op doel. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Monstarrs 1:0

17e minuut.
Karalus rent richting de bal. Karalus geeft een hoge lob. Iwaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grover verovert de bal door een tackle van achteren. Grover geeft de bal voor. Klungelig pakt Milinković de bal. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Großstück komt het veld opgelopen. Rozan komt het veld opgelopen. Sanz Cordón komt het veld opgelopen.

23e minuut.
De La Peña met de inworp. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft een hoge lob. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel onderschept slim de pass. Guglielmone speelt de bal door. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ... Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Grover heeft problemen om de bal te vangen. Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Gerba rent richting de bal. Gerba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Bolchiş is nu in balbezit. Slavkovski met een sublieme pass. Großstück is nu in balbezit. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 41%, Monstarrs 59%.
Universitario FC - Monstarrs 1:0

46e minuut.
Grover raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ardemanni komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Niewczas verovert de bal door een tackle van achteren. Niewczas speelt de bal door. Imbrogno heeft problemen om de bal te vangen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kecker met een harde bal richting middenveld. Szemoński kopt de bal weg. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Kecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitario FC - Monstarrs 1:1

71e minuut.
Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan met een sublieme pass. Zsebe kopt de bal weg. Niewczas rent richting de bal. Niewczas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Monstarrs 1:2

74e minuut.
Zsebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szemoński kan de bal niet met de borst controleren. Guglielmone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guglielmone is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Riemel rent richting de bal. Riemel geeft een lange en hoge pass. Díaz González kan de bal niet met de borst controleren. Gerba rent richting de bal. Gerba draait met de bal, schiet en ... Bogdan bokst de bal weg.

81e minuut.
Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milinković. Ardemanni raakt geblesseerd tijdens het duel. Zsebe komt bij de bal en schiet. Kecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De La Peña is nu in balbezit. De La Peña met een sublieme pass. Slavkovski met een sublieme pass. Gerba rent richting de bal. Gerba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 56%, Monstarrs 44%.
Universitario FC - Monstarrs 1:2