Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs Universitario FC
442 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 50
solid Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Karalus is nu in balbezit. Karalus passt de bal zonder na te denken. Gerba rent richting de bal. Gerba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Universitario FC 0:1

6e minuut.
Karalus met een sublieme pass. Guglielmone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guzmán geeft een hoge lob. Daar is Gerba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Balaguer rent richting de bal. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba passt de bal met de wreef. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Großstück komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kecker trapt de bal weg. Mäekivi kopt de bal weg. Gaivota is nu in balbezit. Karalus onderschept slim de pass. Karalus draait met de bal, schiet en ... Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Piqueras verovert de bal door een tackle van achteren. Piqueras passt de bal in één keer door. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka speelt de bal door. Niewczas rent richting de bal. Niewczas schiet op doel. Kecker bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Guglielmone de bal onder controle te krijgen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 51%, Universitario FC 49%.
Monstarrs - Universitario FC 0:1

49e minuut.
Daar is De La Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Peña onderschept slim de pass. De La Peña probeert naar een medespeler te passen. Zsebe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zsebe onderschept slim de pass. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba speelt de bal door. Karalus rent richting de bal. Rozan met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mäekivi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Díaz González komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szulgo neemt vlug de vrije trap. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno passt de bal zonder na te denken. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Kecker bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Kecker trapt de bal weg van het doel. Grover geeft een hoge lob. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno verovert de bal door een tackle van achteren. Imbrogno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monstarrs - Universitario FC 1:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsebe met de inworp. Gaivota rent richting de bal. Gaivota geeft een hoge lob. Niewczas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno passt de bal met de wreef. Niewczas rent richting de bal. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe schiet op doel. Kecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Imbrogno is nu in balbezit. Bolchiş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Imbrogno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Niewczas neemt zijn aanloop. Kecker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Universitario FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 40%, Universitario FC 60%.
Monstarrs - Universitario FC 2:1