Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Chula Vista United
3-5-2 Var1 Tactiek flat four
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 44.7
excellent Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Joneѕ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus passt de bal met de wreef. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ passt de bal in één keer door. Tulus is nu in balbezit. Singh is nu in balbezit. Singh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Chula Vista United 1:0

23e minuut.
Motzer passt de bal zonder na te denken. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus passt de bal met de wreef. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Przystał geeft een lange en hoge pass. Singh kopt de bal weg. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Zdebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Chula Vista United 2:0

40e minuut.
Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Daar is Joneѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Singh passt de bal met de wreef. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus passt de bal zonder na te denken. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 40%, Chula Vista United 60%.
Marauders FC - Chula Vista United 2:0

48e minuut.
Tylikowski kopt de bal weg. Đình Văn probeert de bal aan de voet te houden. Pawlica geeft de bal voor. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Przystał passt de bal zonder na te denken. Daar is Singh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Singh met een sublieme pass. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Đình Văn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maryška komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Singh probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ probeert naar een medespeler te passen. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ... Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nawoj onderschept slim de pass. Motzer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De Page rent richting de bal. Górniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Page is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Page zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joneѕ krijgt zijn hoofd ertegen. Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Ałtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ... Andreazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Chula Vista United 2:1

74e minuut.
Ałtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Tylikowski speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mitruś is nu in balbezit. Singh onderschept slim de pass. Singh speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Zdebel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Chula Vista United 3:1

80e minuut.
Inworp. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Maryška passt de bal met de wreef. Pawlica speelt de bal door. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Zdebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Chula Vista United 4:1

85e minuut.
Tulus onderschept slim de pass. Tulus met een sublieme pass. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Chula Vista United 5:1

87e minuut.
Singh is nu in balbezit. Singh passt de bal zonder na te denken. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus schiet op doel. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Chula Vista United 6:1

89e minuut.
Singh passt de bal zonder na te denken. Joneѕ is nu in balbezit. Nawoj maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nawoj naar de kleedkamers voor een vroege douche. Joneѕ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tulus komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 42%, Chula Vista United 58%.
Marauders FC - Chula Vista United 6:1