Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Marauders FC
flat four Tactiek 3-5-2 Var1
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen average


6e minuut.
Singh rent richting de bal. Singh passt de bal in één keer door. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Joneѕ speelt de bal door. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus passt de bal met de wreef. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Drăgănescu met een sublieme pass. Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak passt de bal in één keer door. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Marauders FC 1:0

28e minuut.
Richards rent richting de bal. Pawlica verovert de bal door een tackle van achteren. Maryška probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ heeft problemen om de bal te vangen. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica passt de bal met de wreef. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ heeft problemen om de bal te vangen. Joneѕ met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Dilazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 57%, Marauders FC 43%.
Chula Vista United - Marauders FC 1:0

52e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski probeert naar een medespeler te passen. Mierzeja is nu in balbezit. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Marauders FC 2:0

53e minuut.
Daar is De Page, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Page geeft de bal voor. Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus onderschept slim de pass. Tulus draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro bokst de bal weg. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Faliński verovert de bal door een tackle van achteren. Faliński passt de bal met de wreef. Daar is Singh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Singh geeft een lange en hoge pass. Joneѕ geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page onderschept slim de pass. De Page met een sublieme pass. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rabello kopt de bal weg. Singh is nu in balbezit. Singh probeert naar een medespeler te passen. Nawoj heeft problemen om de bal te vangen. Pawlica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal in één keer door. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Marauders FC 2:1

71e minuut.
Lerch met een snelle inworp. Richards rent richting de bal. Met opzet legt Pawlica zijn tegenspeler op de grond. Pawlica is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Richards is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Richards met een snel genomen vrije trap. Mierzeja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Marauders FC 3:1

75e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Górniak met een sublieme pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Górniak rent richting de bal. Hamilton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Górniak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Górniak kan niet meer verder spelen. Ałtyn komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. Richards rent richting de bal. Richards passt de bal met de wreef. Vörös is nu in balbezit. Vörös schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 53%, Marauders FC 47%.
Chula Vista United - Marauders FC 3:1