Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC nvd123s FC
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Drabczyk kopt de bal weg. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael probeert naar een medespeler te passen. Amsel controleert de bal met de borst. Amsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 1:0

24e minuut.
McCormick rent richting de bal. McCormick passt de bal in één keer door. Cosby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amsel is nu in balbezit. Amsel draait met de bal, schiet en ... Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby onderschept slim de pass. Amsel is nu in balbezit. Turtă is nu in balbezit. Turtă draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Blake trapt de bal weg van het doel. Drabczyk kopt de bal weg. Amsel is nu in balbezit. Amsel schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk onderschept slim de pass. Drabczyk speelt de bal door. Amsel rent richting de bal. Amsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 2:0

36e minuut.
Nunez rent richting de bal. Carmichael onderschept slim de pass. Carmichael probeert naar een medespeler te passen. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nunez passt de bal zonder na te denken. Izzo is nu in balbezit. Amsel verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 3:0

43e minuut.
Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă is nu in balbezit. Turtă passt de bal in één keer door. Amsel rent richting de bal. Amsel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castanza heeft problemen om de bal te vangen. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 24%, nvd123s FC 76%.
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 3:0

47e minuut.
Drabczyk probeert naar een medespeler te passen. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amsel de bal. Amsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 4:0

56e minuut.
Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Drabczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Drabczyk speelt de bal door. Carmichael is nu in balbezit. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Turtă passt de bal met de wreef. Drabczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Izzo de bal. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 5:0

72e minuut.
Izzo is nu in balbezit. Izzo passt de bal met de wreef. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 6:0

76e minuut.
Blake geeft een hoge lob. Peláez kopt de bal weg. Klungelig pakt Dutertre de bal. Turtă geeft een hoge lob. Amsel is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cosby neemt de hoekschop. Amsel kopt de bal weg. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 7:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cosby met een snelle inworp. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel geeft een hoge lob. Blake heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Drabczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amsel de bal. Amsel schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Cosby rent richting de bal. Cosby geeft een hoge lob. Daar is Drabczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabczyk geeft de bal voor. Brand probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 18%, nvd123s FC 82%.
Ankle Breakers FC - nvd123s FC 7:0