Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Ankle Breakers FC
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel is nu in balbezit. Amsel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Turtă onderschept slim de pass. Turtă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amsel de bal. Amsel haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:1

27e minuut.
Turtă passt de bal in één keer door. Drabczyk rent richting de bal. Drabczyk speelt de bal door. Carmichael rent richting de bal. Carmichael draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:2

31e minuut.
Murgovan met de inworp. Cosby geeft een lange en hoge pass. Turtă kopt de bal weg. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:3

40e minuut.
Amsel rent richting de bal. Amsel draait met de bal, schiet en ... Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosby rent richting de bal. Cosby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 85%, Ankle Breakers FC 15%.
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:4

63e minuut.
Carmichael geeft de bal voor. Turtă geeft een hoge lob. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Amsel geeft de bal voor. Turtă rent richting de bal. Turtă passt de bal zonder na te denken. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cosby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dutertre rent richting de bal. Dutertre speelt de bal door. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael haalt uit met een fantastische trap. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:5

78e minuut.
Dutertre kopt de bal weg. Klungelig pakt Blake de bal. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:6

81e minuut.
Carmichael is nu in balbezit. Carmichael geeft een hoge lob. McCormick probeert de bal aan de voet te houden. Turtă is nu in balbezit. Turtă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski met een sublieme pass. Turtă met een sublieme pass. Amsel is nu in balbezit. Amsel draait met de bal, schiet en ... Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 82%, Ankle Breakers FC 18%.
nvd123s FC - Ankle Breakers FC 0:7