Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers FC FCSB1985
523 Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Crawford de bal. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton onderschept slim de pass. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - FC FCSB1985 0:1

11e minuut.
Daar is Crawford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette draait met de bal, schiet en ... Dani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Dreyfus speelt de bal door. Crawford is nu in balbezit. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - FC FCSB1985 0:2

25e minuut.
Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş passt de bal in één keer door. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conway rent richting de bal. Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş passt de bal met de wreef. Coyette rent richting de bal. Coyette haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Şipoş met de inworp. Śniadecki heeft problemen om de bal te vangen. Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Coyette rent richting de bal. Coyette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
McGrath is nu in balbezit. Morgenrot is nu in balbezit. McGrath verovert de bal door een tackle van achteren. McGrath haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prinssen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - FC FCSB1985 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 67%, FC FCSB1985 33%.
bootlickers - FC FCSB1985 1:2

52e minuut.
Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki passt de bal in één keer door. Morgenrot probeert naar een medespeler te passen. Coyette is nu in balbezit. Coyette haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - FC FCSB1985 1:3

71e minuut.
Klein passt de bal in één keer door. Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Almarsson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki passt de bal in één keer door. Dreyfus is nu in balbezit. Coyette verovert de bal door een tackle van achteren. Coyette draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 60%, FC FCSB1985 40%.
bootlickers - FC FCSB1985 1:3