Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 bootlickers
atac Tactiek 442
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 46.3
formidable Schieten solid
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Buckner rent richting de bal. Zink onderschept slim de pass. Zink geeft de bal voor. Grün is nu in balbezit. Grün draait met de bal, schiet en ... Paal! Dani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Guercini heeft problemen om de bal te vangen. Borgo is nu in balbezit. Pinner verovert de bal door een tackle van achteren. Pinner geeft de bal voor. Zink geeft de bal voor. Dani bokst de bal weg.

15e minuut.
Pinner kopt de bal weg. Klungelig pakt Crittenden de bal. Guercini speelt de bal door. Borgo heeft problemen om de bal te vangen. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 1:0

19e minuut.
Łopatka probeert naar een medespeler te passen. Borgo is nu in balbezit. Borgo passt de bal zonder na te denken. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 2:0

21e minuut.
Dombrowski passt de bal met de wreef. Tyler rent richting de bal. Tyler haalt uit met een fantastische trap. Leclère maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buckner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tyler kopt de bal weg. Klungelig pakt Miraut de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 2:1

26e minuut.
Garfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün onderschept slim de pass. Grün met een sublieme pass. Borgo is nu in balbezit. Borgo schiet op doel. Dani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 3:1

30e minuut.
Crittenden geeft een hoge lob. Zink kopt de bal weg. Crittenden speelt de bal door. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yaseen geeft een lange en hoge pass. Grün kopt de bal weg. Borgo is nu in balbezit. Borgo draait met de bal, schiet en ... Dani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 4:1

37e minuut.
Miraut geeft een hoge lob. Grün is nu in balbezit. Grün passt de bal met de wreef. Borgo rent richting de bal. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hilton is nu in balbezit. Hilton geeft een lange en hoge pass. Tyler kopt de bal weg. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly draait met de bal, schiet en ... Leclère verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Pássaro probeert naar een medespeler te passen. Borgo is nu in balbezit. Hilton rent richting de bal. Borgo verovert de bal door een tackle van achteren. Borgo schiet op doel. Dani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Daar is Garfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro passt de bal met de wreef. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 40%, bootlickers 60%.
FC FCSB1985 - bootlickers 4:1

60e minuut.
Grün rent richting de bal. Grün geeft de bal voor. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo draait met de bal, schiet en ... Dani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 5:1

68e minuut.
Borgo schiet op doel. Pinner speelt de bal door. Daar is Seikaly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 6:1

71e minuut.
Śniadecki is nu in balbezit. Seikaly onderschept slim de pass. Seikaly passt de bal in één keer door. Tyler rent richting de bal. Tyler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Crittenden rent richting de bal. Guercini verovert de bal door een tackle van achteren. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Śniadecki kopt de bal weg. Borgo heeft problemen om de bal te vangen. Hilton is nu in balbezit. Borgo onderschept slim de pass. Borgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łopatka rent richting de bal. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 7:1

79e minuut.
Grün probeert de bal met de borst te controleren. Grün schiet op doel. Hilton heeft problemen om de bal te vangen. Grün rent richting de bal. Grün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - bootlickers 8:1

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miraut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro geeft de bal voor. Borgo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dombrowski passt de bal met de wreef. Seikaly rent richting de bal. Śniadecki is nu in balbezit. Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 36%, bootlickers 64%.
FC FCSB1985 - bootlickers 8:1