Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Team Cape Coral
3-5-2 Var1 Tactiek 1 Attack
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen begaat een overtreding. Tulus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Page zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joneѕ geeft een lange en hoge pass. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Motzer is nu in balbezit. Kuczen onderschept slim de pass. De Page bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page geeft een lange en hoge pass. Joneѕ maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ugalde rent richting de bal. Ugalde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tylikowski de bal. Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh rent richting de bal. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ... Megyeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Team Cape Coral 1:0

18e minuut.
Motzer onderschept slim de pass. Motzer geeft de bal voor. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus geeft de bal voor. Joneѕ maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Marčetić de bal. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ passt de bal in één keer door. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Marčetić met een sublieme pass. Holmedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter draait met de bal, schiet en ... Andreazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marauders FC - Team Cape Coral 1:1

38e minuut.
Singh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joneѕ de bal. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Megyeri bokst de bal weg.

40e minuut.
Kuczen trapt de bal weg. Sutter kopt de bal weg. Przystał rent richting de bal. Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Głąbiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 43%, Team Cape Coral 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marauders FC - Team Cape Coral 1:1

54e minuut.
Singh kopt de bal weg. Joneѕ heeft problemen om de bal te vangen. Marčetić is nu in balbezit. Joneѕ onderschept slim de pass. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vilita probeert naar een medespeler te passen. De Page geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ugalde de bal. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page speelt de bal door. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica geeft een hoge lob. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Team Cape Coral 2:1

64e minuut.
Motzer geeft een lange en hoge pass. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica geeft de bal voor. Molano kopt de bal weg. Singh geeft een hoge lob. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Team Cape Coral 3:1

66e minuut.
Tarantowicz met een sublieme pass. Ugalde rent richting de bal. Singh onderschept slim de pass. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kuczen geeft de bal voor. Inworp. Motzer met een snelle inworp. Singh rent richting de bal. Singh geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joneѕ is nu in balbezit. Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Team Cape Coral 4:1

82e minuut.
Pawlica is nu in balbezit. Pawlica geeft de bal voor. Kuczen kopt de bal weg. Motzer rent richting de bal. Motzer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Molano speelt de bal door. Daar is Joneѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joneѕ geeft een lange en hoge pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. Paal! Megyeri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 30%, Team Cape Coral 70%.
Marauders FC - Team Cape Coral 4:1