Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets bootlickers
big b Tactiek 523
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Utley probeert naar een medespeler te passen. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce onderschept slim de pass. Pierce passt de bal in één keer door. Tyler rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pierce rent richting de bal. Pierce passt de bal in één keer door. Goldberg rent richting de bal. Goldberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - bootlickers 0:1

24e minuut.
Ivy speelt de bal door. Goldberg is nu in balbezit. Van Sam is nu in balbezit. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg draait met de bal, schiet en ... Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Tyler rent richting de bal. Pandelescu onderschept slim de pass. Durden probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Tyler rent richting de bal. Tyler geeft de bal voor. Seikaly kopt de bal weg. Ivy geeft een lange en hoge pass. Goldberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McKnight komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 58%, bootlickers 42%.
Wayne Rockets - bootlickers 0:1

64e minuut.
Pinner onderschept slim de pass. Pinner passt de bal zonder na te denken. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ... Van Sam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Beasley passt de bal in één keer door. Pierce is nu in balbezit. Pierce passt de bal in één keer door. Goldberg rent richting de bal. Goldberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Monk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Seikaly de bal onder controle te krijgen. Pinner kopt de bal weg. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - bootlickers 0:2

81e minuut.
Walton geeft de bal voor. Villalba is nu in balbezit. Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba schiet op doel. McKnight maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - bootlickers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 38%, bootlickers 62%.
Wayne Rockets - bootlickers 1:2