Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers Wayne Rockets
523 Tactiek big b
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Durden geeft een lange en hoge pass. Vrabie kopt de bal weg. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Wayne Rockets 0:1

18e minuut.
Ivy passt de bal in één keer door. Goldberg rent richting de bal. Goldberg passt de bal in één keer door. Hamilton rent richting de bal. Hamilton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ivy heeft problemen om de bal te vangen. Durden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hamilton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bootlickers - Wayne Rockets 1:1

41e minuut.
Inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Walton rent richting de bal. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg geeft een hoge lob. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Storey geeft een lange en hoge pass. Daar is Durden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivy probeert naar een medespeler te passen. Hamilton rent richting de bal. Hamilton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 36%, Wayne Rockets 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bootlickers - Wayne Rockets 1:1

48e minuut.
Durden is nu in balbezit. Durden probeert naar een medespeler te passen. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ... Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Wayne Rockets 1:2

56e minuut.
Beasley probeert naar een medespeler te passen. Ivy is nu in balbezit. Ivy passt de bal in één keer door. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg speelt de bal door. Hamilton rent richting de bal. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. Tomašák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bootlickers - Wayne Rockets 2:2

64e minuut.
Pandelescu probeert de bal met de borst te controleren. Hamilton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pandelescu. Pandelescu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Utley verovert de bal door een tackle van achteren. Utley probeert naar een medespeler te passen. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie draait met de bal, schiet en ... Kreis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 43%, Wayne Rockets 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bootlickers - Wayne Rockets 2:2