Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Ankle Breakers FC
532 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen excellent


19e minuut.
Świężawski met een sublieme pass. Drabczyk is nu in balbezit. Drabczyk probeert naar een medespeler te passen. Amsel is nu in balbezit. Amsel schiet op doel. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Paszczyszyn is nu in balbezit. Saberhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutertre verovert de bal door een tackle van achteren. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... Anh Đức bokst de bal weg.

29e minuut.
Turtă passt de bal in één keer door. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel met een sublieme pass. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
İsgəndərli trapt de bal weg. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutertre rent richting de bal. Silber verovert de bal door een tackle van achteren. Silber haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Silber verovert de bal door een tackle van achteren. Gawinecki geeft een hoge lob. Anh Đức bokst de bal weg.

39e minuut.
Gawinecki is nu in balbezit. Gawinecki passt de bal zonder na te denken. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Silber de bal. Silber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Ankle Breakers FC 1:0

43e minuut.
Saberhagen is nu in balbezit. Turtă is nu in balbezit. Saberhagen verovert de bal door een tackle van achteren. Saberhagen geeft een lange en hoge pass. Silber krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 43%, Ankle Breakers FC 57%.
Megara FC - Ankle Breakers FC 1:0

54e minuut.
Saberhagen probeert naar een medespeler te passen. Silber rent richting de bal. Silber passt de bal in één keer door. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter passt de bal in één keer door. Paszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Świężawski geeft een lange en hoge pass. Turtă is nu in balbezit. Turtă speelt de bal door. Amsel is nu in balbezit. Amsel schiet op doel. İsgəndərli bokst de bal weg.

68e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een lange en hoge pass. Świężawski kopt de bal weg. Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Profiş de bal. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Murgovan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dutertre rent richting de bal. Paszczyszyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paszczyszyn krijgt een gele kaart.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Short komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 50%, Ankle Breakers FC 50%.
Megara FC - Ankle Breakers FC 1:0