Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC Megara FC
442 Tactiek 532
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 44.8
average Schieten very good
good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


11e minuut.
Camuñas met een sublieme pass. Paszczyszyn rent richting de bal. Schlageter met een sublieme pass. Silber heeft problemen om de bal te vangen. Silber draait met de bal, schiet en ... Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Schlageter verovert de bal door een tackle van achteren. Schlageter met een sublieme pass. Silber is nu in balbezit. Silber haalt uit met een fantastische trap. Peláez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gawinecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawinecki passt de bal zonder na te denken. Camuñas is nu in balbezit. Camuñas geeft de bal voor. Silber springt en kopt de bal. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Turtă de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Peláez de bal. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Dutertre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saberhagen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schlageter rent richting de bal. Schlageter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Silber verovert de bal door een tackle van achteren. De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber verovert de bal door een tackle van achteren. Silber draait met de bal, schiet en ... Anh Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Megara FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 55%, Megara FC 45%.
Ankle Breakers FC - Megara FC 0:1

50e minuut.
Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan geeft een hoge lob. Inworp. Camuñas met een snelle inworp. Schlageter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Anh Đức trapt de bal weg. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawinecki krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Drabczyk geeft de bal voor. Doeltrap. İsgəndərli trapt de bal weg. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pikulec geeft een lange en hoge pass. Schlageter rent richting de bal. Schlageter passt de bal zonder na te denken. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 55%, Megara FC 45%.
Ankle Breakers FC - Megara FC 0:1