Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Monstarrs
Normal Tactiek 442 Chula
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


11e minuut.
Gordon onderschept slim de pass. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Jay geeft een hoge lob. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vanney trapt de bal weg van het doel. Großstück bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Noonan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Goossens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goossens passt de bal zonder na te denken. Wardziński speelt de bal door. Klungelig pakt Zsebe de bal. Zsebe haalt uit met een fantastische trap. Vanney bokst de bal weg. Szemoński rent richting de bal. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:1

19e minuut.
Großstück verovert de bal door een tackle van achteren. Großstück passt de bal met de wreef. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe onderschept slim de pass. Zsebe haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Blake is nu in balbezit. Zsebe verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński rent richting de bal. Zsebe rent richting de bal. Zsebe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zsebe haalt uit met een fantastische trap. Vanney met een sublieme pass. Großstück kopt de bal weg. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:2

34e minuut.
Sanz Cordón geeft een hoge lob. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe passt de bal zonder na te denken. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński draait met de bal, schiet en ... Vanney bokst de bal weg. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szemoński kan de bal niet met de borst controleren. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand onderschept slim de pass. Szemoński verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Großstück rent richting de bal. Großstück geeft een hoge lob. McCormick heeft problemen om de bal te vangen. Wardziński rent richting de bal. Wardziński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:3

43e minuut.
Brand geeft een hoge lob. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński probeert naar een medespeler te passen. Zsebe rent richting de bal. Zsebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:4

45e minuut.
Daar is Wardziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsebe rent richting de bal. Castanza is nu in balbezit. Zsebe verovert de bal door een tackle van achteren. Zsebe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szemoński rent richting de bal. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 87%, Monstarrs 13%.
nvd123s FC - Monstarrs 0:5

47e minuut.
Goossens probeert naar een medespeler te passen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castanza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:6

51e minuut.
Izzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goossens rent richting de bal. Goossens geeft een lange en hoge pass. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Großstück verovert de bal door een tackle van achteren. Großstück probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szemoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemoński draait met de bal, schiet en ... Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Goossens kopt de bal weg. Szemoński kan de bal niet met de borst controleren. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński onderschept slim de pass. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:7

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanney trapt de bal weg van het doel. Wardziński kopt de bal weg. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:8

62e minuut.
Klungelig pakt Wardziński de bal. Wardziński met een sublieme pass. Zsebe rent richting de bal. Zsebe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Wardziński met de inworp. McCormick rent richting de bal. Zsebe onderschept slim de pass. Zsebe geeft een lange en hoge pass. Szemoński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:9

65e minuut.
Goossens is nu in balbezit. Goossens passt de bal zonder na te denken. Wardziński met een sublieme pass. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Szemoński passt de bal met de wreef. Zsebe is nu in balbezit. Blake legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zsebe raakt geblesseerd tijdens het duel. Szemoński neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Izzo is nu in balbezit. Szemoński verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński passt de bal in één keer door. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vanney met een harde bal richting middenveld. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński speelt de bal door. Klungelig pakt Zsebe de bal. Zsebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Monstarrs 0:10

77e minuut.
Noonan rent richting de bal. Ardemanni onderschept slim de pass. Ardemanni geeft een hoge lob. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vanney met een harde bal richting middenveld. Wardziński kopt de bal weg. Großstück speelt de bal door. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Iwaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniuk passt de bal met de wreef. Ardemanni is nu in balbezit. Großstück bereikt de bal nog maar net als eerste. Großstück geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sanz Cordón geeft een lange en hoge pass. Großstück rent richting de bal. Großstück passt de bal in één keer door. Szemoński heeft problemen om de bal te vangen. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Großstück met de inworp. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens geeft een lange en hoge pass. Zsebe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 84%, Monstarrs 16%.
nvd123s FC - Monstarrs 0:10