Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC USA Fighters
3-5-2 Var1 Tactiek 442cl
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
46.6 gemiddelde waardering 56
good Schieten very good
good Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
İlkateş geeft een lange en hoge pass. Paliński kopt de bal weg. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - USA Fighters 0:1

4e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. İlkateş verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş met een sublieme pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Paal! Andreazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Singh heeft problemen om de bal te vangen. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmedal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jasnić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ardenghi neemt de penalty, wat een uithaal! Andreazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - USA Fighters 0:2

13e minuut.
Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft de bal voor. Klungelig pakt Przystał de bal. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal zonder na te denken. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een hoge lob. Paliński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkateş met de inworp. Motzer is nu in balbezit. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
İlkateş verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş speelt de bal door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Andreazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - USA Fighters 0:3

34e minuut.
Choiński onderschept slim de pass. Choiński passt de bal zonder na te denken. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft een hoge lob. Ardenghi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas speelt de bal door. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft een hoge lob. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - USA Fighters 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 66%, USA Fighters 34%.
Marauders FC - USA Fighters 0:4

49e minuut.
Tylikowski kan de bal niet met de borst controleren. İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal in één keer door. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Andreazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Choiński kopt de bal weg. Singh heeft problemen om de bal te vangen. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Kreis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ardenghi passt de bal zonder na te denken. İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Ardenghi heeft problemen om de bal te vangen. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 65%, USA Fighters 35%.
Marauders FC - USA Fighters 0:4