Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC Team Cape Coral
442 Tactiek 1 Attack
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Hobai probeert naar een medespeler te passen. Molano bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş onderschept slim de pass. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Team Cape Coral 1:0

14e minuut.
Kuczen met een sublieme pass. Sutter heeft problemen om de bal te vangen. Sutter met een sublieme pass. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Qasımoğlu speelt de bal door. Daar is Głąbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter rent richting de bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Milinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinković speelt de bal door. Leonino speelt de bal door. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Kecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 54%, Team Cape Coral 46%.
Universitario FC - Team Cape Coral 1:0

50e minuut.
Ugalde rent richting de bal. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Karalus passt de bal met de wreef. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen onderschept slim de pass. Kuczen geeft een hoge lob. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Qasımoğlu is nu in balbezit. Sutter is nu in balbezit. Qasımoğlu met een sublieme pass. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Kecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leonino rent richting de bal. Leonino schiet op doel. Kecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitario FC - Team Cape Coral 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 49%, Team Cape Coral 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitario FC - Team Cape Coral 1:1