Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers Megara FC
523 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 47.1
excellent Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Beasley is nu in balbezit. Saberhagen begaat een overtreding. Beasley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Storey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg schiet op doel. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Megara FC 1:0

15e minuut.
Pinner onderschept slim de pass. Pinner speelt de bal door. Ivy rent richting de bal. Ivy geeft een hoge lob. Goldberg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tyler onderschept slim de pass. Tyler passt de bal zonder na te denken. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg schiet op doel. İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ivy rent richting de bal. Silber is nu in balbezit. Ivy verovert de bal door een tackle van achteren. Ivy geeft een lange en hoge pass. Goldberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Talpăiute speelt de bal door. Silber is nu in balbezit. Pinner verovert de bal door een tackle van achteren. Pinner geeft de bal voor. Goldberg maakt een snoekduik en kopt de bal. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 40%, Megara FC 60%.
bootlickers - Megara FC 1:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivy met een snelle inworp. Pierce met een sublieme pass. Daar is Goldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Gawinecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki speelt de bal door. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber draait met de bal, schiet en ... Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner passt de bal in één keer door. Pierce probeert naar een medespeler te passen. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Megara FC 2:0

66e minuut.
Branan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivy met de inworp. Pinner geeft een hoge lob. Tyler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gawinecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saberhagen is nu in balbezit. Saberhagen geeft een hoge lob. Silber rent richting de bal. Silber draait met de bal, schiet en ... Kreis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner met een sublieme pass. Saberhagen probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Short komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dombrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter verovert de bal door een tackle van achteren. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn schiet op doel. Kreis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 51%, Megara FC 49%.
bootlickers - Megara FC 2:0