Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: Megara FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3100
Megara FC bootlickers
352 Mod Tactiek 532
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 43.6
very good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


2e minuut.
Camuñas met de inworp. Crittenden rent richting de bal. Talpăiute onderschept slim de pass. Talpăiute geeft de bal voor. Silber maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Schlageter is nu in balbezit. Schlageter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Joseph de bal. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
McKnight trapt de bal weg. Talpăiute kopt de bal weg. Silber rent richting de bal. Silber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - bootlickers 1:0

36e minuut.
Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec onderschept slim de pass. Pikulec geeft een hoge lob. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - bootlickers 2:0

38e minuut.
Joseph geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camuñas met een snelle inworp. Talpăiute geeft de bal voor. Silber springt en kopt de bal. McKnight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 42%, bootlickers 58%.
Megara FC - bootlickers 2:0

48e minuut.
Fregosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter verovert de bal door een tackle van achteren. Schlageter passt de bal in één keer door. Silber rent richting de bal. Silber schiet op doel. McKnight verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - bootlickers 3:0

49e minuut.
Gawinecki onderschept slim de pass. Gawinecki geeft de bal voor. Silber rent richting de bal. Silber schiet op doel. Storey probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki geeft de bal voor. Storey probeert de bal aan de voet te houden. Silber rent richting de bal. Silber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - bootlickers 4:0

60e minuut.
Storey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schlageter de bal. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. McKnight verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - bootlickers 5:0

73e minuut.
Branan kopt de bal weg. Klein rent richting de bal. Klein passt de bal zonder na te denken. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Inworp. Short komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Profiş probeert de bal met de borst te controleren. Profiş speelt de bal door. Short rent richting de bal. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. McKnight verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Joseph geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camuñas met de inworp. Schlageter rent richting de bal. Schlageter geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manolov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Short kopt de bal weg. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki speelt de bal door. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Camuñas rent richting de bal. Camuñas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Storey de bal. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hilton rent richting de bal. Short verovert de bal door een tackle van achteren. Short haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McKnight met een sublieme pass. Gawinecki kopt de bal weg. Schlageter is nu in balbezit. Schlageter geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 32%, bootlickers 68%.
Megara FC - bootlickers 5:0