Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC Wayne Rockets
442 Tactiek big b
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten excellent
good Passen adequate
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Murgovan rent richting de bal. Murgovan geeft een lange en hoge pass. Pandelescu kan de bal niet met de borst controleren. Amsel rent richting de bal. Amsel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Walton verovert de bal door een tackle van achteren. Walton met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba passt de bal met de wreef. Peláez onderschept slim de pass. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Murgovan kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durden neemt de hoekschop. Vrabie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Drabczyk speelt de bal door. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael passt de bal met de wreef. Daar is Amsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsel haalt uit met een fantastische trap. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Amsel is nu in balbezit. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu geeft de bal voor. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Wayne Rockets 0:1

45e minuut.
Traeger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 50%, Wayne Rockets 50%.
Ankle Breakers FC - Wayne Rockets 0:1

49e minuut.
Cosby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amsel geeft een lange en hoge pass. Drabczyk probeert naar een medespeler te passen. Turtă geeft de bal voor. Amsel geeft de bal voor. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Traeger rent richting de bal. Traeger passt de bal zonder na te denken. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Wayne Rockets 0:2

82e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutertre onderschept slim de pass. Villalba onderschept slim de pass. Vrabie rent richting de bal. Vrabie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Wayne Rockets 0:3

86e minuut.
Świężawski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walton met een snelle inworp. Adams probeert de bal met de borst te controleren. Adams geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Anh Đức bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Monk geeft een hoge lob. Murgovan geeft een hoge lob. Carmichael kopt de bal weg. Amsel is nu in balbezit. Amsel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomašák probeert naar een medespeler te passen. Murgovan controleert de bal met de borst. Amsel rent richting de bal. Amsel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 50%, Wayne Rockets 50%.
Ankle Breakers FC - Wayne Rockets 0:3