Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets Ankle Breakers FC
big b Tactiek 442
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten weak
adequate Passen good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Murgovan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durden met de inworp. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Turtă passt de bal in één keer door. Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk met een sublieme pass. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Traeger rent richting de bal. Traeger passt de bal met de wreef. Murgovan rent richting de bal. Adams onderschept slim de pass. Adams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 30%, Ankle Breakers FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wayne Rockets - Ankle Breakers FC 0:0

51e minuut.
Turtă rent richting de bal. McCloud rent richting de bal. Utley verovert de bal door een tackle van achteren. Carmichael verovert de bal door een tackle van achteren. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dutertre is nu in balbezit. Turtă is nu in balbezit. Turtă passt de bal in één keer door. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Durden onderschept slim de pass. Durden speelt de bal door. Vrabie rent richting de bal. Vrabie schiet op doel. Anh Đức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Ankle Breakers FC 1:0

90e minuut.
Durden probeert naar een medespeler te passen. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Ankle Breakers FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 44%, Ankle Breakers FC 56%.
Wayne Rockets - Ankle Breakers FC 2:0