Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United nvd123s FC
flat four Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Mitruś met een snelle inworp. Lerch rent richting de bal. Lerch geeft een lange en hoge pass. Brand kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu met een sublieme pass. Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Vörös rent richting de bal. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vanney trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Nunez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nunez krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Izzo geeft een hoge lob. Inworp. Drăgănescu met een snelle inworp. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hutai probeert de bal aan de voet te houden. Vörös is nu in balbezit. Brand begaat een overtreding. Vörös raakt geblesseerd tijdens het duel. Hutai wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Trujillo met een sublieme pass. Mitruś geeft de bal voor. Izzo probeert de bal aan de voet te houden. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - nvd123s FC 1:0

20e minuut.
Ałtyn passt de bal met de wreef. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai passt de bal met de wreef. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Nunez heeft problemen om de bal te vangen. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brand geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drăgănescu met een snelle inworp. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Brand is nu in balbezit. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu geeft een hoge lob. Vörös maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hutai rent richting de bal. Vörös rent richting de bal. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Vanney trapt de bal weg. Drăgănescu kopt de bal weg. Daar is Vörös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Castanza de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mitruś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai passt de bal zonder na te denken. Vörös heeft problemen om de bal te vangen. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - nvd123s FC 2:0

40e minuut.
McCormick rent richting de bal. McCormick passt de bal zonder na te denken. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös is nu in balbezit. Vörös schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Vanney trapt de bal weg. Ałtyn kopt de bal weg. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Brand heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drăgănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hutai neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 12%, nvd123s FC 88%.
Chula Vista United - nvd123s FC 2:0

47e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdebel met een sublieme pass. Vörös heeft problemen om de bal te vangen. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vanney trapt de bal weg van het doel. Ałtyn kopt de bal weg. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Castanza de bal onder controle te krijgen. Paal! Blake heeft problemen om de bal te vangen. Vörös is nu in balbezit. Vörös schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - nvd123s FC 3:0

52e minuut.
McCormick is nu in balbezit. Lerch onderschept slim de pass. Lerch geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vörös haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen. Lerch kopt de bal weg. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drăgănescu neemt de hoekschop. Daar is Izzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös passt de bal in één keer door. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ałtyn met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Vörös heeft problemen om de bal te vangen. Vörös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vanney met een harde bal richting middenveld. Bolton kopt de bal weg. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - nvd123s FC 4:0

63e minuut.
Daar is Brand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai is nu in balbezit. Hutai passt de bal met de wreef. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ałtyn speelt de bal door. Hutai is nu in balbezit. Castanza speelt de bal door. Daar is Vörös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand geeft een hoge lob. Nunez probeert de bal met de borst te controleren. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Hutai geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - nvd123s FC 5:0

75e minuut.
Mitruś is nu in balbezit. Mitruś probeert naar een medespeler te passen. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - nvd123s FC 6:0

79e minuut.
Jay verovert de bal door een tackle van achteren. Jay speelt de bal door. Ałtyn is nu in balbezit. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - nvd123s FC 7:0

89e minuut.
Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blake de bal. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - nvd123s FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 16%, nvd123s FC 84%.
Chula Vista United - nvd123s FC 8:0