Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Chula Vista United
Normal Tactiek flat four
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 47.1
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo met een sublieme pass. Górniak geeft een hoge lob. Lerch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Mitruś verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lerch de bal onder controle te krijgen. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bolton onderschept slim de pass. Bolton speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:0

13e minuut.
Górniak met een sublieme pass. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś passt de bal met de wreef. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai probeert naar een medespeler te passen. Vörös is nu in balbezit. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:1

17e minuut.
Rycak speelt de bal door. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai passt de bal zonder na te denken. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Vörös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blake is nu in balbezit. Vörös onderschept slim de pass. Vörös schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Inworp. Noonan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nunez rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Vanney bokst de bal weg. Castanza heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mitruś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Górniak de bal. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Lerch geeft een hoge lob. Brand kopt de bal weg. Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:2

33e minuut.
Izzo met een sublieme pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai passt de bal zonder na te denken. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hutai rent richting de bal. Vörös is nu in balbezit. Blake onderschept slim de pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Castanza geeft de bal voor. Jay probeert naar een medespeler te passen. Izzo controleert de bal met de borst. Vörös onderschept slim de pass. Vörös draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel. Castanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 66%, Chula Vista United 34%.
nvd123s FC - Chula Vista United 1:3

46e minuut.
Vörös onderschept slim de pass. Lerch rent richting de bal. Lerch probeert naar een medespeler te passen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Vanney bokst de bal weg. Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:4

48e minuut.
Rycak is nu in balbezit. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton begaat een overtreding. Mitruś wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

49e minuut.
Lerch passt de bal zonder na te denken. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak probeert naar een medespeler te passen. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:5

54e minuut.
Górniak probeert naar een medespeler te passen. Hutai rent richting de bal. Hutai passt de bal in één keer door. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ... Vanney bokst de bal weg. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:6

56e minuut.
McCormick rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Hutai probeert naar een medespeler te passen. Vörös is nu in balbezit. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:7

57e minuut.
Noonan is nu in balbezit. Hutai onderschept slim de pass. Mitruś met een sublieme pass. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vanney trapt de bal weg. Mitruś kopt de bal weg. Vörös is nu in balbezit. Vörös schiet op doel. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:8

70e minuut.
Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo rent richting de bal. Górniak onderschept slim de pass. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:9

76e minuut.
Rycak is nu in balbezit. Rycak passt de bal met de wreef. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Górniak passt de bal zonder na te denken. Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCormick met een sublieme pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bolton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caray komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lerch heeft problemen om de bal te vangen. Lerch passt de bal zonder na te denken. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Górniak speelt de bal door. Izzo rent richting de bal. McCormick is nu in balbezit. Górniak onderschept slim de pass. Górniak haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hutai is nu in balbezit. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:10

89e minuut.
Blake is nu in balbezit. Blake passt de bal in één keer door. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Chula Vista United 1:11

90e minuut.
Hutai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dardano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 91%, Chula Vista United 9%.
nvd123s FC - Chula Vista United 1:11