Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs FC FCSB1985
A TEAM UNV 2W Tactiek noua
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.4 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer geeft een lange en hoge pass. Niewczas kopt de bal weg. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Imbrogno passt de bal in één keer door. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe passt de bal in één keer door. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - FC FCSB1985 1:0

17e minuut.
Şipoş kopt de bal weg. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe met een sublieme pass. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - FC FCSB1985 2:0

26e minuut.
Doeltrap. Sanz Cordón komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Campolo is nu in balbezit. Campolo passt de bal met de wreef. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. Bogdan bokst de bal weg.

35e minuut.
Campolo verovert de bal door een tackle van achteren. Campolo geeft een hoge lob. Coyette is nu in balbezit. Coyette schiet op doel. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - FC FCSB1985 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 59%, FC FCSB1985 41%.
Monstarrs - FC FCSB1985 2:1

56e minuut.
Prinssen kopt de bal weg. Zink speelt de bal door. Daar is Regojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Sanz Cordón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Coyette stond buitenspel. Piqueras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zink met een sublieme pass. Daar is Pássaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pássaro speelt de bal door. Śniadecki heeft problemen om de bal te vangen. Śniadecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Śniadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Śniadecki speelt de bal door. Pássaro heeft problemen om de bal te vangen. Pássaro geeft een lange en hoge pass. Şipoş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Páez kopt de bal weg. Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro geeft een lange en hoge pass. Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 61%, FC FCSB1985 39%.
Monstarrs - FC FCSB1985 2:1