Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 Monstarrs
aparare Tactiek 442
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 46.9
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Borgo is nu in balbezit. Borgo probeert naar een medespeler te passen. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün draait met de bal, schiet en ... Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Monstarrs 1:0

7e minuut.
Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal zonder na te denken. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Niewczas de bal. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Pássaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaguer is nu in balbezit. Pássaro onderschept slim de pass. Pássaro geeft de bal voor. Grün maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulgo bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Großstück komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Pássaro met een sublieme pass. Łopatka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Großstück. Großstück krijgt een gele kaart. Łopatka raakt geblesseerd tijdens het duel. Guercini met een snel genomen vrije trap. Grün krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

33e minuut.
Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer probeert naar een medespeler te passen. Niewczas rent richting de bal. Klungelig pakt Niewczas de bal. Niewczas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pássaro passt de bal in één keer door. Borgo rent richting de bal. Grover rent richting de bal. Borgo verovert de bal door een tackle van achteren. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Miraut passt de bal zonder na te denken. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka met een sublieme pass. Borgo is nu in balbezit. Borgo draait met de bal, schiet en ... Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Monstarrs 2:0

43e minuut.
Rozan speelt de bal door. Zsebe rent richting de bal. Zsebe probeert naar een medespeler te passen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 41%, Monstarrs 59%.
FC FCSB1985 - Monstarrs 2:0

48e minuut.
Grover geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pássaro met een snelle inworp. Borgo rent richting de bal. Borgo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Łagódka speelt de bal door. Klungelig pakt Imbrogno de bal. Imbrogno speelt de bal door. Niewczas heeft problemen om de bal te vangen. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leclère speelt de bal door. Gaivota kopt de bal weg. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Łagódka passt de bal in één keer door. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... Leclère werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini met een sublieme pass. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro geeft de bal voor. Grün springt en kopt de bal. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Miraut geeft de bal voor. Grün is nu in balbezit. Großstück maakt een afschuwelijke overtreding. Großstück krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Buitenspel voor Borgo. Goede buitenspelval van de verdediging. Díaz González komt het veld opgelopen. Goossens komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Łopatka speelt de bal door. Guercini geeft een hoge lob. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Monstarrs 3:0

78e minuut.
Díaz González kopt de bal weg. Grover probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goossens rent richting de bal. Borgo verovert de bal door een tackle van achteren. Borgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno speelt de bal door. Niewczas rent richting de bal. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Yaseen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 47%, Monstarrs 53%.
FC FCSB1985 - Monstarrs 3:0