Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets Monstarrs
big b Tactiek A TEAM UNV 2W
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


11e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu geeft een hoge lob. Walton speelt de bal door. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Großstück rent richting de bal. Walton verovert de bal door een tackle van achteren. Walton geeft de bal voor. Vrabie krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanz Cordón komt het veld opgelopen.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogdan met een harde bal richting middenveld. Kubič kopt de bal weg. Imbrogno controleert de bal met de borst. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Tomašák bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Walton passt de bal zonder na te denken. Adams rent richting de bal. Vrabie rent richting de bal. Vrabie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Monstarrs 1:0

42e minuut.
Imbrogno is nu in balbezit. Met opzet legt Monk zijn tegenspeler op de grond. Imbrogno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traeger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 46%, Monstarrs 54%.
Wayne Rockets - Monstarrs 1:0

52e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Tomašák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wayne Rockets - Monstarrs 1:1

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Niewczas de bal onder controle te krijgen. Tomašák met een sublieme pass. Zsebe kopt de bal weg. Niewczas rent richting de bal. Niewczas geeft een hoge lob. Tomašák bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwaniuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 46%, Monstarrs 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wayne Rockets - Monstarrs 1:1