Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs Wayne Rockets
A TEAM UNV 2W Tactiek big b
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Pandelescu geeft de bal voor. Inworp. Zsebe met de inworp. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno schiet op doel. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Adams passt de bal met de wreef. Walton is nu in balbezit. Walton geeft de bal voor. Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger schiet op doel. Szulgo bokst de bal weg.

16e minuut.
Zsebe probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft de bal voor. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Durden met een snelle inworp. Adams rent richting de bal. Adams geeft een lange en hoge pass. Daar is Traeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traeger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kubič geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Monk de bal. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Großstück komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Niewczas heeft problemen om de bal te vangen. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno probeert naar een medespeler te passen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pandelescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Wayne Rockets 1:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsebe met de inworp. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Wayne Rockets 2:0

41e minuut.
Utley probeert de bal met de borst te controleren. Niewczas rent richting de bal. Niewczas passt de bal met de wreef. Imbrogno heeft problemen om de bal te vangen. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomašák met een sublieme pass. Zsebe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eisenhower. Eisenhower krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 45%, Wayne Rockets 55%.
Monstarrs - Wayne Rockets 2:0

47e minuut.
Walton geeft een lange en hoge pass. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden passt de bal zonder na te denken. Traeger rent richting de bal. Traeger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Grover geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durden met een snelle inworp. Adams rent richting de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Walton rent richting de bal. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka geeft een hoge lob. Niewczas rent richting de bal. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Goossens komt het veld opgelopen. Iwaniuk komt het veld opgelopen. Kiciński komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zsebe passt de bal met de wreef. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Łagódka neemt de hoekschop. Pandelescu kopt de bal weg. Daar is Gaivota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Vrabie de bal. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pandelescu geeft de bal voor. Balaguer heeft problemen om de bal te vangen. Balaguer geeft de bal voor. Łagódka rent richting de bal. Łagódka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 40%, Wayne Rockets 60%.
Monstarrs - Wayne Rockets 2:0