Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Megara FC
flat four Tactiek 532
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


3e minuut.
Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Silber heeft problemen om de bal te vangen. Silber speelt de bal door. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn schiet op doel. Dilazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Klungelig pakt Rycak de bal. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel. Rabello probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Nawoj onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rabello verovert de bal door een tackle van achteren. Rabello geeft een lange en hoge pass. Camuñas kopt de bal weg. Paszczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Dilazzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rabello de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Megara FC 0:1

12e minuut.
Saberhagen met een snelle inworp. Hutai is nu in balbezit. Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Paszczyszyn springt en kopt de bal. Dilazzaro bokst de bal weg. Nawoj onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Talpăiute de bal. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Rycak passt de bal met de wreef. Branan is nu in balbezit. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chula Vista United - Megara FC 1:1

23e minuut.
Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak passt de bal zonder na te denken. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös schiet op doel. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Megara FC 2:1

26e minuut.
Dilazzaro met een harde bal richting middenveld. Talpăiute kopt de bal weg. Nawoj is nu in balbezit. Paszczyszyn onderschept slim de pass. Paszczyszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rabello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saberhagen met een snelle inworp. Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Branan geeft een lange en hoge pass. Faliński rent richting de bal. Camuñas onderschept slim de pass. Camuñas geeft een hoge lob. Silber krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Profiş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trujillo met de inworp. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 53%, Megara FC 47%.
Chula Vista United - Megara FC 2:1

49e minuut.
Saberhagen probeert naar een medespeler te passen. Schlageter speelt de bal door. Camuñas is nu in balbezit. Camuñas schiet op doel. Rabello probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chula Vista United - Megara FC 2:2

52e minuut.
Lerch met de inworp. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki probeert naar een medespeler te passen. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Profiş geeft de bal voor. Inworp. Mitruś met de inworp. Hutai is nu in balbezit. Hutai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Camuñas speelt de bal door. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber passt de bal zonder na te denken. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Megara FC 2:3

66e minuut.
Schlageter is nu in balbezit. Górniak begaat een overtreding. Schlageter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schlageter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silber krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute met een sublieme pass. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Branan geeft de bal voor. Inworp. Trujillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś geeft een lange en hoge pass. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lerch is nu in balbezit. Lerch geeft de bal voor. Klungelig pakt Talpăiute de bal. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 60%, Megara FC 40%.
Chula Vista United - Megara FC 2:3