Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers Team Cape Coral
523 Tactiek 1 Attack
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 45
solid Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


20e minuut.
Hobai met een sublieme pass. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. Dani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Team Cape Coral 0:1

22e minuut.
Addison probeert naar een medespeler te passen. Ferraioli is nu in balbezit. Ferraioli geeft een hoge lob. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Dani bokst de bal weg.

39e minuut.
Marčetić rent richting de bal. Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Ward met een sublieme pass. Tyler rent richting de bal. Tyler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bootlickers - Team Cape Coral 1:1

43e minuut.
Hilton rent richting de bal. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Team Cape Coral 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 56%, Team Cape Coral 44%.
bootlickers - Team Cape Coral 1:2

55e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg passt de bal zonder na te denken. Tyler rent richting de bal. Tyler draait met de bal, schiet en ... Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward schiet op doel. Molano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tyler rent richting de bal. Tyler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward schiet op doel. Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Dombrowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hobai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Hobai rent richting de bal. Hobai passt de bal met de wreef. Ivy speelt de bal door. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz met een sublieme pass. Ferraioli met een sublieme pass. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 51%, Team Cape Coral 49%.
bootlickers - Team Cape Coral 1:2