Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral bootlickers
1 Attack Tactiek 523
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Manolou speelt de bal door. Daar is Sutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głąbiński is nu in balbezit. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kreis met een harde bal richting middenveld. Pierce kopt de bal weg. Hamilton rent richting de bal. Hamilton schiet op doel. Ugalde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Molano rent richting de bal. Pierce onderschept slim de pass. Pierce met een sublieme pass. Hamilton rent richting de bal. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - bootlickers 0:1

5e minuut.
Sutter passt de bal met de wreef. Leonino rent richting de bal. Ivy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivy krijgt een gele kaart. Leonino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarantowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hilton kan de bal niet met de borst controleren. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Cape Coral - bootlickers 1:1

9e minuut.
Goldberg rent richting de bal. Goldberg passt de bal zonder na te denken. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Molano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Joseph met de inworp. Ivy is nu in balbezit. Ivy geeft een lange en hoge pass. Hamilton maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ugalde de bal. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dombrowski kopt de bal weg. Pierce probeert naar een medespeler te passen. Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner geeft de bal voor. Hamilton maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 43%, bootlickers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Cape Coral - bootlickers 1:1

47e minuut.
Pinner onderschept slim de pass. Pinner passt de bal met de wreef. Hamilton rent richting de bal. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Megyeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - bootlickers 1:2

50e minuut.
Marčetić kopt de bal weg. Goldberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg onderschept slim de pass. Goldberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - bootlickers 1:3

62e minuut.
Beasley probeert naar een medespeler te passen. Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner passt de bal in één keer door. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg geeft een lange en hoge pass. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Hilton met een snelle inworp. Beasley speelt de bal door. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klungelig pakt Ivy de bal. Marčetić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivy raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - bootlickers 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 77%, bootlickers 23%.
Team Cape Coral - bootlickers 1:4